Tuesday, December 14, 2010

Ubat Kuat Lelaki Tahan Lama n Zakar Tegang


Testimoni Artis Rahim
Diawal perkahwinan begitu bahagia sehinggalah 4 tahun, selepas itu rumahtangg saya bersama isteri ke 3 yang berumur 24 tahun mula bergoncang. Ianya disebabkan masalah nafkah batin, maklumlah saya kini 52 tahun manakala isteri 24 tahun. Saya begitu tertekan dan sangat rungsing. Atad nasihat kawan, mereka mencadangkan agar saya mencuba Power Brutal 31 & Kopi Kelapa Dara. Wow!!! tidak disangka-sangka, memang mujarab. Kini saya & isteri kembali ceria. Setiap kali bangun pagi wajah isteri tidak lagi masam, kecewa. Alhamdulillah....Syukur kepada Allah s.w.t atas asbab produk Bioasl kasih sayang kami kini bertaut kembali. Rahim (pelakon).

Khasiat minum kopi kelapa dara untuk menegangkan zakar 2jam sebelum bersama dan sapu 1@2 titik  Power Brutal 31  ( 2-3jam)  sebelum bersama isterinya bagi pelayaran yg lebih lama.
Produk disyorkan Tircajus n Power Brutal 31

KANDUNGAN : 30ml Power Brutal 31

VCO, aqua, Glycerin, novemer EC1, Virgin coconut oli, Mineral oil, neolone PE, fragrance

KELEBIHAN BILA DISAPU / UNTUK SUAMI

> Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama..xxx.

> Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.

> Menyegarkan dan menghangatkan.

> Pelayaran lancar dan jauh...

Suami disyorkan memakai  Power Brutal 31 (2~3jam) sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan ataulumur rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) boleh sapukan keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Jika berminat nak tahu lebih lanjut tentang produk ini sila klik sini www.kedaisuamisteri.com


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.